Drankspellen kopen

 In Nederland kennen we een vele verschillende drankspellen die met name in het weekend gespeeld worden.  Een drankspel wordt vooral gespeeld door jonge mensen. Daarnaast is het te spelen met twee of meer personen. Dat betekend dat er voor iedereen een leuk drankspel beschikbaar is. 

Drankspellen worden metname in het weekend gespeeld. De vrijdag en zaterdag zijn bij uitstek geschikt om een biertje te drinken met jouw vrienden. Een beetje gezelligheid is dan belangrijk en daar komt een drankspel bij kijken. Van simpele drankspellen met kaarten tot dobbelspelletjes in de kroeg. Wie kent bijvoorbeeld het dobbelspelletje Mexen niet? 

Of je nu met vrienden op vakantie gaat of een avond thuis plezier zoekt, een drankspel wordt overal gespeeld! De meeste drankspelletjes zijn gemakkelijk mee te nemen in jouw koffer wanneer je op vakantie gaat.

Een aantal bekende soorten drankspellen zijn bijvoorbeeld:

Een aparte categorie drankspellen worden ook bierspellen onder gerekend. Er zijn tal van bierspelletjes waarbij een biertje zo snel mogelijk opgedronken moet worden. Wie drinkt het snelste? Je kan er altijd een wedstrijdje van maken!

Drankspellen kopen kan gemakkelijk in Nederland. Door de snelle verzending heeft iedereen de juiste spellen vaak al in huis voor het weekend wanneer het feest gaat beginnen. Ook is het mogelijk om zelf een drankspel te gaan maken. Dit is erg gemakkelijk door middel van een pakje kaarten. Een bordspel kan ook simpel gemaakt worden door het maken van een eigen bord. Het enige wat je nodig hebt is karton, een idee en veel drank.

Drankspellen zijn in Nederland alleen toegestaan voor jongeren die ouder zijn dan 18 jaar. Dit komt door de alcohol grens in Nederland.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Drankspel spelen met je vrienden